Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Maandag 18 maart bekijk de kalender
maart 2019 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

filter het aanbodreset
Zondag Dinsdag

Lekker lang LiveOost festival

 

Het LiveOost festival gaat dit jaar in de eerste drie weekenden van juni plaatsvinden. Elke dag staat een andere wijk centraal. Op je gemak kun je nu de buurten van Amsterdam Oost cultureel gaan verkennen. Het eerste weekend van juni kun je terecht in de Dapperbuurt en op IJburg. Daarna gaan we op zaterdag 8 juni door naar het Oostelijk Havengebied, waar we LiveOost combineren met De Blauwe Loper. Op 9 juni komen Oostpoort en de Oosterparkbuurt in de belangstelling te staan. In het laatste weekend vertrekken we naar de Indische Buurt en de Transvaalbuurt.

Bij het LiveOost festival richten we ons op het podium van en voor de wijk. In diverse buurten is rondom community art projecten zoals Heim, Kringloopatelier en Muziek in de Buurt een boeiend programma te volgen op het gebied van theater, muziek en dans. Huiskamers, parken en pleinen zijn de podia voor de LiveOost programma‚Äôs. Bewoners van Amsterdam Oost krijgen zo jaarlijks de kans hun eigen woonomgeving op een andere manier te leren kennen.

Programma LiveOost Festival 2013 (web)

 

COLOFON

Het LiveOost festival wordt georganiseerd door Stichting De Rode Loper. Het festival heeft inmiddels een stevige plek verworven binnen het culturele leven van Amsterdam. Dat is in de eerste plaats te danken aan de goede samenwerking met en tussen de kunstinstellingen, de bewoners en het Stadsdeel. 

HET FESTIVAL TEAM 

Christine Ravenhorst (festivalleider), Galit Shabi (programmaco√∂rdinator), Mylene Dekker (pr-medewerker) en Sebastiaan Brandsen van LiveOost.nl 

BESTUUR 

Susanne Fels (voorzitter) Marieke Marcus (penningmeester) Linda Vosjan (secretaris) en Marco Cops (bestuurslid)

CONTACT 

festival@liveoost.nl

Postbus 94649
1090 GPAmsterdam