Wat is er vandaag in Amsterdam-Oost te doen?

Live Oost op TwitterLive Oost op Facebook
+
-
Reset

Weergave als

Weergage als KaartKaart
Weergage als LijstLijst
Zaterdag 01 november bekijk de kalender
november 2014 Volgende Sluiten
M D W D V Z Z
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

filter het aanbodreset
Vrijdag Zondag
Overige

Workshop: 3D printing with living organisms.

tijd: 10:00
door: Mediamatic Fabriek
prijs: €120,-
373154-625-442.jpg

Is it possible to 3D print with life? Together with designer Eric Klarenbeek we will explore the possibilities for printing with living materials, organic substrates and mycelium. Start your experiment here and create products with a negative carbon footprint.

Twitter .
Reserveren Website
Expo
Overige
Muziek

BORISDINGEN

tijd: 11:00 - 17:00
door: CBK Amsterdam
gratis
1image-1.jpg

BORISDINGEN gaat over de grenzeloosheid van de fantasie van het kind en het plezier om dingen te maken. De tentoonstelling toont een aantal werken uit het fotoarchief van beeldend kunstenaar en fotografe Dominique Panhuysen uit de periode 1993-2007, waarin de creaties van haar zoon centraal staan. De voorbeelden van zijn fantasie zijn eindeloos, zijn ideeën borrelen op en worden direct geconcretiseerd. Dát is wat Dominique Panhuysen heeft vastgelegd. 
De neerslag van deze ideeënstroom wordt zichtbaar en invoelbaar gemaakt in een diapresentatie van het fotoarchief, in een fotoserie en in het fotoboek Power of Creating. Ook zijn er drie korte video`s te zien: Pollock, Egte Thee en De bijna dode muis.

Twitter .
Website

LA GRANDE BELLEZZA

tijd: 11:00 - 17:00
door: CBK Amsterdam
gratis
7image.jpg

Al eeuwenlang is de aanwezigheid van Italianen in Nederland overal voelbaar, maar niet altijd zichtbaar. Bankiers, stucwerkers, kunsthandelaren, drukkers, schoorsteenvegers, terrazzowerkers, ijsmakers, artiesten, studenten en restauranthouders lieten hun sporen na en hebben invloed op ons dagelijks leven. Hun belevingen, herinneringen en verhalen hebben een 'coltre leggiadra' over Nederland gelegd, een onzichtbaar licht dekentje, een laag met vele lagen die onze identiteit, ons DNA, mede bepaalt.

 

LA GRANDE BELLEZZA toont de grote schoonheid van de Italiaanse invloeden in Nederland door middel van beeldende kunst, audiovisueel en fotografie. Deelnemende kunstenaars zijn Roberto Caradonna, Pierluigi Pompei, Claudio Varone, Sonia Cillari, Maurizio Montalti, Monica Ragazzini en Silvio Zangarini.
In de vitrines exposeren Daniela, Francesco Ragalmuto Garito, Dario Scapitta, Augusto Forti en Michela Mazzeo hun sieraden en design.

Twitter .
Website

MUSEUMNACHT LA GRANDE BELLEZZA

tijd: 19:00 - 01:00
door: CBK Amsterdam
prijs: €18,50
3image-4.jpg

Zaterdag 1 november staat de Museumnacht in CBK Amsterdam in het teken van La Grande Bellezza. De tentoonstelling met dezelfde titel toont de schoonheid van de Italiaanse invloeden in Nederland door middel van beeldende kunst, audiovisuals en fotografie. WIJ en CBK Amsterdam hebben de handen ineengeslagen en presenteren speciaal voor de Museumnacht een bijzondere ontmoetingsplaats in Amsterdam vol kunst, design en inspiratie.

Twitter .
Reserveren Website

n8: APERITIVO

tijd: 19:00 - 21:00
door: CBK Amsterdam
prijs: €20,- ( €18,50)
Aperitivo1.jpg

Een avond uit begint in Italië met een aperitief. Mode, kunst & design showcases, workshops en social labs, er is van alles te zien en te doen verzorg dor WIJ. Verwacht italo disco en obscure funk door DJ-duo Barre Tijden: Burt Control & Boris Acket voorzien de avond samen met een live saxofonist en trompettist van een mini italo showcase. Het eten wordt verzorgd door restaurant Baut, waarbij op een latex handschoen de fijnste cristini ooit wordt geserveerd. De drankjes worden voorzien door Liquid Art, een expositie waar ‘beleving’ welke verder reikt dan de plichtmatige invulling zoals bij de meeste proeverijen het geval is. ‘Geen rijtje flessen, een glas en iemand achter een tafeltje die er wat over vertelt, maar een expositie van 8 wijnen, met een audiotour, ondersteund door beeldfragmenten en een inleiding in het proces of het gebied; net als in een museum. Wijn is pure kunst. Het is een gedicht dat gebotteld is, een schilderij dat je raakt. Bij Liquid Art worden naast je ogen, je oren en je emoties ook je smaak geprikkeld. Want wijn moet natuurlijk ook geproefd worden. Aangevuld met de authentieke “local” receptuur van V2Cgin.

Twitter .
Reserveren Website

n8: REMADE COUTURE

tijd: 19:00 - 01:00
door: CBK Amsterdam
prijs: €20,- ( €18,50)
remade-308x463.jpg

Door diverse jong ontwerpers worden hun fashion objecten geshowd welke je gelijk op maat kan bestellen. Jong talent Siu Lie Tan showt 8 handgemaakte couture special voor N8 en WIJ gecreëerd vanuit enkel restmaterialen. MAFB en nog vele andere ontwerpers worden er uitgelicht. Laat je verbazen door het nieuwe fashion talent.

Twitter .
Reserveren Website

n8: APPROFONDIRE

tijd: 21:00 - 23:00
door: CBK Amsterdam
prijs: €20,- ( €18,50)
apro.jpg

Verdiep je in de tentoonstelling en wordt meegenomen door de aanwezige kunstenaars in hun verhaal. Deelnemende kunstenaars en creatieven zijn Ruben Duipmans, Judith Geerts, Siu Lie Tan,Peter Bol, WDSTCK collective, Babette Tielrooij, Marielle Hilgenga, Merel Corduwener, Noun Amsterdam, Sandra Planken, Amber Heinsdijk, Roszha Groothof, Sacha Vink, MvdT, Studio Sjoerd Jonkers, STUB001, Lisa Ottevanger, BestWelHip, Academie Artemis, Cinedans, 3Dlab, Urban Fair, Laura Kamphuis, from Elly with Love, Michel Willemsen, Phyntha, Candygirls, Koen Dudink, Jesse Sanderson, Julie de Ruijter, Jennifer de Jonge, Stal Collectief, HeelPhil, Textile Hunters, Concrete symbioses, The Upcycle, SMALL, PLan M., Roberto Caradonna, Pierluigi Pompei, Claudio Varone, Sonia Cillari, Maurizio Montalti, Monica Ragazzini en Silvio Zangarini, Daniela, Francesco Ragalmuto Garito, Dario Scapitta, Augusto Forti en Michela Mazzeo. Curatoren en kunstenaars tonen je de schoonheid van hun werk en vertellen over hun La Grande Bellezza. Er wordt kunst geveild, er zijn live performances en ook tijdens dit blok kun je genieten van mode, kunst en design en deelnemen aan de workshops en social labs verzorgd door WIJ.

VJ Judith Geerts, Candygirls en DJ-duo Barre Tijden.

Twitter .
Reserveren Website

n8: ART SELLS @ CBK

tijd: 21:00 - 21:30
door: CBK Amsterdam
prijs: €20,- ( €18,50)
infoartsells.jpg
Door de hosts van WIJ word je meegenomen naar de veilingstukken van de avond. Binnen dit half uur zullen er in razend tempo de meest unieke kunst en design objecten voorbij komen. Een voorproefje van de items is alvast te vinden op  www.wij-amsterdam.com. Elke week worden er 3 items onthuld.
Twitter .
Reserveren Website

n8: LA GRANDE FINALE

tijd: 23:00 - 01:00
door: CBK Amsterdam
prijs: €20,- ( €18,50)
la-grande.jpg

Genoeg van alle indrukken en je hoofd vol kunst? Waan je in het weelderige nachtleven van Rome in de stijl van La Grande Bellezza en sluit je avond groots af bij het CBK Amsterdam met het DJ-duo Barre Tijden en live performers door oa Cinedans, Plan M en schilder mee aan het live painting stuk welke om 24.00 uur wordt onthuld door WIJ en het CBK.

Twitter .
Reserveren Website
Overige

'Come Home' - Simone Bennett

tijd: 12:00 - 17:00
door: Stichting BERM
gratis
970196_590447604320603_1189022838_n.jpg

After building up domestic installations and intimate filmrooms in our gallery space, Simone Bennett created a home especially for her films and photo’s. On show will be The Truth MachineMotor and new photo works she made in collaboration with Lonneke Worm. 

 

Twitter .
Website
Film

Wild Tales

tijd: 13:15
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
2wild_tales_20000292_ps_1_s-low-224x319.jpg
Twitter .
Reserveren Website

Trippel Trappel

tijd: 13:30
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
trippel_trappel_dierensinterklaas_58092426_ps_1_s-l.jpg
Twitter .
Reserveren Website

Hector and the Search for Happiness

tijd: 15:00
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
hector_and_the_search_for_happiness_52020036_ps_1_s.jpg
Twitter .
Reserveren Website

Trippel Trappel

tijd: 15:30
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
1trippel_trappel_dierensinterklaas_58092426_ps_1_s-l.jpg
Twitter .
Reserveren Website

The Trip to Italy

tijd: 17:15
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
the_trip_to_italy_36000336_ps_1_s-low-224x320.jpg

Rob en Steve maken in opdracht van The Observer wederom een culinaire roadtrip. Dit keer hebben ze het grijze Engeland ingewisseld voor het warme Italië. Ze reizen van Ligurië naar Capri, waarbij ze in de voetsporen treden van de grote romantische dichters als Byron en Shelley. De reis komt voor beide heren op het perfecte moment, aangezien Rob naarstig op zoek is naar een manier om even aan het gezinsleven te ontsnappen en Steve aan het werkende bestaan in Los Angeles. Terwijl ze het prachtige landschap aanschouwen praten ze over het leven, de liefde en hun carrières en komen ze op adem in sterrenrestaurants en luxe hotels.

Twitter .
Reserveren Website

Dorsvloer vol Confetti

tijd: 17:30
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
1dorsvloer_vol_confetti_43008733_ps_1_s-high-224x320.jpg

Dorsvloer vol Confetti vertelt het verhaal van de jonge Katelijne (Hendrikje Nieuwerf) die opgroeit in een boerengezin in Zeeland. Uitverkoren zijn, dat is het belangrijkste levensdoel in het streng-gelovige milieu van Katelijne. Maar voor haar zijn lezen en verhalen nog veel belangrijker. Zet ze daarmee haar ‘genadetijd’ op het spel? Dorsvloer vol Confetti is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Franca Treur. De 12-jarige Katelijne groeit eind jaren tachtig op in een strenggelovig boerengezin in Zeeland. Als enig meisje tussen zes broers wordt ze nauwelijks bij het boerenwerk betrokken. Hierdoor gaan ook de gesprekken aan tafel grotendeels aan haar voorbij. Terwijl haar verlangen om mee te doen onverminderd groot blijft, gaan haar gedachten hun eigen gang. Daarbij laat ze zich meeslepen door verhalen. Familieverhalen, dorpsroddels, Bijbelverhalen, bekerings- geschiedenissen. Ook sprookjes, al mag ze die eigenlijk niet lezen, omdat het leugens zijn die haar maar afhouden van de waarheid. Ze geeft daarmee blijk van een sterke drang om het dagelijkse bestaan te ontstijgen. Voor haar is lezen, en leren, dé manier om haar leven op de boerderij achter zich te kunnen laten. Katelijne moet haar eigen weg gaan om te worden wie ze wil zijn. 

Twitter .
Reserveren Website

Wild Tales

tijd: 19:25
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
wild_tales_20000292_ps_1_s-low-224x319.jpg
Twitter .
Reserveren Website

Hector and the Search for Happiness

tijd: 19:30
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
1hector_and_the_search_for_happiness_52020036_ps_1_s.jpg
Twitter .
Reserveren Website

Wild Tales

tijd: 21:40
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
1wild_tales_20000292_ps_1_s-low-224x319.jpg
Twitter .
Reserveren Website

Hector and the Search for Happiness

tijd: 21:45
door: Studio/K
prijs: €9,- ( €8,-)
1hector_and_the_search_for_happiness_52020036_ps_1_.jpg
Twitter .
Reserveren Website
Expo

MIKS MITREVICS & KRISTINE KURSIŠA – APRIL SHOWERS

tijd: 14:00 - 18:00
door: P/////AKT
gratis
mmkk_Apple.jpg

Miks Mitrevics & Kristine Kursiša (Riga, Latvia) have been working together for several years. Their mutual practice is based on compiling everyday observations, photos, notes and remarks made in many places and in different times, under various circumstances. For most of the time they reflect certain personal investigations, the accumulation of which has become the main creative act of not only their personal space, but also the whole of creative space.

Twitter .
Website
Overige

N8: Artisplein

tijd: 19:00 - 01:00
locatie: Plantage Kerklaan 38-40
prijs: €20 ( €18,50)
Artisplein.jpg
In september is het Artisplein opengegaan; de kleine stadsoase op de hoek van de Plantage Kerklaan en Plantage Middenlaan. Aan het Artisplein ligt ook het pas geopende Micropia, ’s werelds eerste dierentuin van micro-organismen. In het nieuwe café-restaurant de Plantage kun je terecht voor de nodige versnaperingen.
Twitter .
Reserveren Website

n8: STERRENSTOF

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Plantage Kerklaan 38-40
prijs: €20,- ( €18,50)
Sterrenstof-730x486.jpg

Sterren, ofwel zonnen, produceren alle materialen die nodig zijn voor de natuur om ons heen. Sterker nog, het calcium in je botten, het ijzer in je bloed, het fosfor in je DNA, alles waar je van gemaakt bent is hiervan afkomstig. We zijn van sterrenstof gemaakt. Hoever weg staan deze sterren? Komt er een einde aan die enorme zwarte ruimte? In het Artis Planetarium maak je een virtuele trip door het heelal. Na deze Museumnacht weet jij meer van het heelal dan André Kuipers.

Twitter .
Reserveren Website

n8: STERRENWACHT

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Plantage Kerklaan 38-40
prijs: €20,- ( €18,50)
Sterrenwacht-730x486.jpg

Bij helder weer staan er buiten het Planetarium telescopen opgesteld om live te kijken naar de sterren en hemellichamen. Er zijn experts aanwezig die jou precies kunnen vertellen waar je naar kijkt.

Twitter .
Reserveren Website
Overige

n8: IN DE AMSTERDAMSE GRACHTEN

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Plantage Middenlaan 51-53
prijs: €20,- ( €18,50)
Artis-Aquarium-event-730x486.jpg

Bij de Amsterdamse grachtenbak kom je alles te weten over het leven in de 400 jaar oude Amsterdamse grachten. Welke vissen zwemmen er rond, wat leeft er nog meer in het water en wat wordt er zoal van de bodem wordt gevist? Artis-experts vertellen je erover op de Museumnacht.

Twitter .
Reserveren Website
Overige
Muziek

n8: RESTAURANT MERKELBACH

tijd: 19:00 - 02:00
door: Huize Frankendael
prijs: €20,- ( €18,50)
Merkelbach-730x485-1.jpg

Restaurant Merkelbach kent immer liefde voor eerlijke ingrediënten, is nauw verbonden aan de Slow Food beweging en vader van The Youth Food Movement.  Een nachthap voor 6 euro.

Twitter .
Reserveren Website

n8: WENN WIR DICH NICHT SEHEN, […]

tijd: 19:00 - 02:00
door: Huize Frankendael
prijs: €20,- ( €18,50)
Wenn-wir-dich-nicht-sehen.jpg

Met deze tentoonstelling grijpen de Frankendael Foundation en Van der Lugt terug op het rijke verleden van het buitenhuis en de uitzonderlijke plek die het huis inneemt in het hedendaagse verstedelijkte landschap. Er worden twee sporen gevolgd. Op de bel-etage focussen we ons op de mens. De historische salons functioneren als een hedendaagse portrettengalerij. Op de verdieping zoomen we uit en verleggen de blik naar de hedendaagse omgeving, waarin de mens door zijn aanwezigheid een stempel drukt op  alles wat hem omringt.

Twitter .
Reserveren Website

n8: RADIO ROMANTIEK

tijd: 20:00 - 23:59
door: Huize Frankendael
prijs: €20,- ( €18,50)
Beeld-Radio-Romantiek-kopie-730x977.jpg

Radio Romantiek neemt je aan de hand. Een unieke LIVE audiotour, waarbij de informatie zich niet beperkt tot de huidige tentoonstelling  en de historie van het pand, maar wordt ingegeven door het moment.  Geen saaie bedoelingen. Want het leven is genoeg tragiek, daarom Radio Romantiek.

Twitter .
Reserveren Website

n8: MARCEL BARLAG, DE FIETS-DJ

tijd: 23:00 - 02:00
door: Huize Frankendael
prijs: €20,- ( €18,50)
Beeld-Marcel-Barlag.jpg

Marcel Barlag is een fenomeen in Amsterdam-Oost, vooral bekend van de cocktailavonden bij Canvas op de 7e. Tijdens de Museumnacht komt hij de deuntjes bij Frankendael bezorgen. Op de fiets. Amsterdams eigen Fiets Disc Jockey. Met een mand vol muziek.

Twitter .
Reserveren Website

n8: OUR MINOR FALL

tijd: 23:59 - 01:00
door: Huize Frankendael
prijs: €20,- ( €18,50)
Beeld-our-Minor-fall--730x486.jpg

Deze uit Amsterdam afkomstige indiefolkband  zal het koetshuis vullen met haar klanken.  Het zestal is geïnspireerd door bands als Fleet Foxes of Local Natives en werd in 2012 opgemerkt door o.a. 3voor12 en 3FM. Een warm opzwepend geluid, energieke liedjes met klassieke invloeden.

Twitter .
Reserveren Website
Overige
Muziek

n8: WIE IS WILDERS CARTOON WORKSHOP

tijd: 19:00 - 23:00
door: Persmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
wilders-maarten.jpg

Stoomcursus Wilderscartoontekenen o.l.v. Maarten Wolterink (o.a. Joop.nl en Leidsch Dagblad). De beste tekening krijgt een plekje in de tentoonstelling.

Twitter .
Reserveren Website

n8: DE DOE-EENS-NORMAAL-MAN-QUIZ

tijd: 19:00 - 02:00
door: Persmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
doe-eens-normaal-man_design.png

Raad welke boude uitspraken al dan niet van Wilders zijn en win schitterende prijzen.

Twitter .
Reserveren Website

n8: IN DEBAT MET ZIHNI ÖZDIL

tijd: 20:30 - 21:30
door: Persmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
Zihni-Ozdil-730x573.jpg

Maatschappijhistoricus en publicist Zihni Özdil wordt onorthodox genoemd maar zegt zelf dat hij alleen de feiten benoemt. Zijn kritische houding in het debat wekt heftige reacties op vanuit het hele spectrum: links, rechts, ‘autochtoon’, ‘allochtoon’. Iedereen wil een piece of Zihni. En nu kun jij met hem in debat!

Twitter .
Reserveren Website

n8: WILDE(RS) WERELDMUZIEK

tijd: 19:00 - 02:00
door: Persmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
imagesCAHE5B18.jpg

Fijne muziek uit alle windstreken.

Twitter .
Reserveren Website
Overige
Film

n8: OPEN ATELIERS

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Sarphatistraat 470
prijs: €20,- ( €18,50)
Rijksakademie_2014-04-03_Pioneers-Kick-Off_Tomek-De.jpg

Krijg de bijzondere gelegenheid om het domein van de kunstenaar te betreden en zie hoe hij of zij werkt.

Twitter .
Reserveren Website

n8: DRINKS, FOOD, MUSIC

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Sarphatistraat 470
prijs: €20,- ( €18,50)
food-730x545.jpg

Kruidige cocktails, prikkelende gerechten en ruige beats. Speciaal voor Museumnacht wordt de metaalwerkplaats omgetoverd tot bar en schenken kunstenaars zelfbedachte cocktails.

Twitter .
Reserveren Website

n8: KUNSTENAARSPRESENTATIE

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Sarphatistraat 470
prijs: €20,- ( €18,50)
MG_3848-jpg.jpg

De projectruimte verandert in een tentoonstellingszaal tijdens Museumnacht. Hier kun je try-outs zien van Rijksakademie kunstenaars.

Twitter .
Reserveren Website

n8: HARD HAT TOURS

tijd: 19:45 - 01:15
locatie: Sarphatistraat 470
prijs: €20,- ( €18,50)
Jasmin-Peco-5-730x486.jpg

De hele avond vertrekken er rondleidingen langs plekken in het gebouw waar andere bezoekers niet komen. Je ontdekt wat er allemaal deel uit maakt van deze kunstenaarsplek.

Twitter .
Reserveren Website

n8: CRASH COURSE KUNST KIJKEN

tijd: 20:00 - 23:30
locatie: Sarphatistraat 470
prijs: €20,- ( €18,50)
1Rijksakademie_2014-04-03_Pioneers-Kick-Off_Tomek-De.jpg

Leer in een masterclass hoe je naar een kunstwerk kunt kijken en vorm je eigen mening.
Wees op tijd want vol=vol.

Twitter .
Reserveren Website

n8: KUNSTENAARSFILMS

tijd: 19:00 - 02:00
locatie: Sarphatistraat 470
prijs: €20,- ( €18,50)
RijksakademieCinema_fotomeisjes-730x486.jpg

Kunstenaars van de Rijksakademie tonen hun videowerk. Relax, neem een drankje en laat je verrassen.

Twitter .
Reserveren Website
Overige
Muziek

FOTOSTUDIO DROOMBEELD

tijd: 19:00 - 02:00
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
dreamcatcher_by_allidzi-d5cdpbl1-730x486.jpg

In een flits is het voorbij. Leg je droombeeld vast en deel het via Facebook in deze photobooth.

Twitter .
Reserveren Website

n8: MIXMAX BRASIL

tijd: 19:00 - 23:59
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
MixMaxBrasil-Tropenmuseum-Junior-Foto-Ivar-Pel-730x.jpg

Ontdek de bijzondere plekken van een Braziliaanse kunstenaarswijk.

Twitter .
Reserveren Website

n8: ETEN EN DRINKEN

tijd: 19:00 - 01:30
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
Eten-en-drinken-730x486.jpg

De hele avond zijn er drank en snacks verkrijgbaar in Museumrestaurant Ekeko.

Twitter .
Reserveren Website

n8: ZIE(L) JE WEL!

tijd: 19:45 - 01:15
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
PHsoul37-730x485.jpg

Een zoektocht naar de ziel van 2 museumstukken.

Twitter .
Reserveren Website

n8: MAAK JE EIGEN MINIDROMENVANGER

tijd: 20:00 - 23:00
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
1dreamcatcher_by_allidzi-d5cdpbl1-730x486.jpg

Een creatie voor boven je bed om nare dromen te weren.

Twitter .
Reserveren Website

n8: MINI-LEZING OVER DROMEN

tijd: 20:30 - 22:35
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
Dream-730x547.jpg

Droomcoach Nicoline geeft een update over dromen en de werking van hersenen tijdens je slaap. Foto: EvelynGiggles


Twitter .
Reserveren Website

n8: JASPER KRABBÉ: EXPLORATION INTO ART

tijd: 21:30 - 23:30
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
Soulmade-730x972.jpg

Kunstenaar Jasper Krabbé vertelt over zijn eigen werk uit de tentoonstelling ‘Soulmade’.

Twitter .
Reserveren Website

n8: SUBCONSCIOUS HOLOGRAMS BY EXPERIMENTAL COLLECTIVE

tijd: 19:00 - 02:00
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
EXCO-SH-730x730.jpg

Laat je fascineren door de muzikale visuele kunst van Experimental Collective.

Twitter .
Reserveren Website

n8: TROPENMUSEUM INVITES 22TRACKS

tijd: 19:30 - 01:30
door: Het Tropenmuseum
prijs: €20,- ( €18,50)
22tracks-logo-1-730x456.jpg

22tracks verrast je met de beste tropische beats.

Twitter .
Reserveren Website
Muziek

Socrates

tijd: 22:00
door: Werkplaats
gratis
10453020_696410750396643_3423761668410624189_o-300x.jpg

DJ Socrates is a true master in creating a warm and energizing sound. Combining Cumbia, Balkan Beats, Electro Swing, Reggae & Afro Beat, he brings a great shot of sunshine and spicy club sounds.

Twitter .
Website
Muziek

L’amour Toujours

tijd: 23:00 - 04:00
door: Canvas op de 7e
prijs: €12,- ( €8,-)
LAmour_toujours_flyer-211x300.gif

Vier de liefde samen met Dialogue, Esteble, Light-Up Collective & meer.

Donker Collective en Canvas vieren de liefde met L’amour Toujours. Een kunstzinnige clubnacht met freaky performances, muzikale serenades en vooral l’amour pour tout le monde!

Twitter .
Reserveren Website
Expo

Kastanjehof, verzorgingshuis : Robert Pennekamp

door: Brainstormbureau - Robert Pennekamp
locatie: Kastanjehof
gratis
183.jpg
Schilderijen van Roibert Pennekamp
Twitter .
filter het aanbod
Dans
Dans Dans
Film
Film Film
Jeugd
Jeugd Jeugd
Museum
Museum Museum
Muziek
Muziek Muziek
Theater
Theater Theater
Tentoonstelling
Expo Expo
Overige
Overige Overige
selecteer op alfabet
a  /  b  /  c  /  d  /  e
f  /  g  /  h  /  i  /  j
k  /  l  /  m  /  n  /  o
p  /  q  /  r  /  s  /  t
u  /  v  /  w  /  x  /  y
z
reset
x